Motorrijbewijs

Bij motorrijschool Rijles Best leiden wij jou op tot een vlotte verantwoorde motorrijder. In de lessen besteden we veel aandacht aan de veiligheid, denk hierbij met name aan de kwetsbaarheid van een motorrijder en het onder controle houden van de motor in iedere situatie. Daarnaast trainen we jou ook in het benutten van de belangrijkste voordelen van de motorfiets zoals de snelheid en de wendbaarheid. Onze motoropleiding start altijd met een gratis motor proefles van 60 minuten. 

Je kan bij ons lessen voor de categorie A en A2 rijbewijs motoren, categorie A1 doen wij helaas niet. Voordat je geslaagd bent voor het rijbewijs moet je drie examens doen waaronder motor theorie-examen, praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) en praktijkexamen verkeersdeelname (AVD). Als je meer wilt weten over hoe wij jou begeleiden naar het examen, wat het examen inhoud of wat je tijdens het examen kan verwachten klik dan op het onderdeel waar jij meer over wilt weten.

Onze intentie is altijd om met mensen zo snel mogelijk naar een rijbewijs toe te werken. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een spoedcursus motorrijbewijs dan bespreken wij graag deze mogelijkheid.

lespakket motor (2 termijnen)

1 uur gratis proefles

12 uur rijles

AVB examen

AVD examen

Pakketprijs
€ 900,00

Los

Rijles (per uur)
€ 53,00
AVB examen
€ 130,00
AVD examen
€ 230,00
Theorieboek
€ 25,00
1000 digitale examenvragen
€ 20,00
Dagtour AVD
€ 185,00