Motorrijbewijs

Bij motorrijschool Rijles Best leiden wij jou op tot een vlotte verantwoorde motorrijder. In de lessen besteden we veel aandacht aan de veiligheid, denk hierbij met name aan de kwetsbaarheid van een motorrijder en het onder controle houden van de motor in iedere situatie. Daarnaast trainen we jou ook in het benutten van de belangrijkste voordelen van de motorfiets zoals de snelheid en de wendbaarheid.  

Je kan bij ons lessen voor de categorie A en A2 rijbewijs motoren, categorie A1 doen wij helaas niet. Voordat je geslaagd bent voor het rijbewijs moet je drie examens doen waaronder motor theorie-examen, praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) en praktijkexamen verkeersdeelname (AVD). Als je meer wilt weten over hoe wij jou begeleiden naar het examen, wat het examen inhoud of wat je tijdens het examen kan verwachten klik dan op het onderdeel waar jij meer over wilt weten.

Onze intentie is altijd om met mensen zo snel mogelijk naar een rijbewijs toe te werken. Wij zien dat het gemiddeld aantal lesuren tussen de 20 en 25 ligt. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een spoedcursus motorrijbewijs dan bespreken wij graag deze mogelijkheid.


Uitleg lespakket

Het lespakket dat wij hieronder aanbieden bevat de nodige korting vergeleken met wanneer je dezelfde onderdelen los zou afnemen. Zonder enige rijervaring bij aanvang van de rijopleiding ben je bij het voltooien van het lespakket in principe nog niet toe aan het AVD examen.  

Het lespakket wordt in twee termijnen gefactureerd. De eerste termijn komt bij aanvang van de rijlessen, de tweede termijn komt na 7 uur rijles. 

Onderdelen die niet in het lespakket zitten: theorie-examen, gezondheidsverklaring en rijlessen buiten het pakket. Als de uren uit het lespakket op zijn dan worden de extra lessen in de meeste gevallen na het AVD examen gefactureerd. 

lespakket motor

12 uur rijles

AVB examen

AVD examen

Pakketprijs
€ 935,00

Los

Rijles per 60 minuten
€ 57,50
10 uur rijles (alleen verkrijgbaar via onze app)
€ 550,00
AVB examen
€ 133,00
AVD examen
€ 238,00
Theorie via onze app
€ 60,00
Theorieboek
€ 27,00
1000 digitale examenvragen
€ 22,50
Dagtour AVD
€ 185,00