Scooter rijbewijs

Voordat je mag beginnen met het lessen moet je geslaagd zijn voor je theorie examen. Uiteraard hebben wij leermiddelen waarmee je goed voorbereid dit examen kan afleggen. Zodra je hiervoor geslaagd bent gaan we aan de slag met de praktijklessen zodat jij zo snel mogelijk het AM rijbewijs op zak hebt.

Bij onze scooteropleiding staan kwaliteit en maatwerk voorop. Wij nemen daarom maximaal twee leerlingen per instructeur mee (geen drie leerlingen zoals bij veel andere rijscholen), daarnaast werken wij altijd met een intake, een rijles van 2 uur, waarna we bepalen hoeveel uur rijles iemand nodig heeft voordat hij of zij klaar is voor het praktijkexamen. Op deze manier weten we ook zeker dat je niet te veel of te weinig lesuren hebt gevolgd als je op examen gaat. Rijles-Best gaat altijd voor het best haalbare resultaat. We zien dat mensen die nog geen ervaring hebben en niet van een andere rijschool afkomen meestal 6 uur rijlessen volgen voordat ze het examen afleggen. Mocht je nog meer willen weten over de manier waarop wij de rijopleiding voor de scooter aanpakken neem dan even contact op met de rijschool, we vertellen je hier graag meer over!

Je mag tijdens de rijlessen gratis gebruik maken van onze beschermende kleding zoals een helm, jas, broek en handschoenen. 

Lesprijzen scooter

Rijles (per 60 minuten)
€ 51,00
Praktijkexamen
€ 195,00
Theorieboek
€ 25,00
1000 digitale examenvragen
€ 20,00