Lees onderstaande punten goed door voordat je jezelf inschrijft!


Lesmethode

Wij geven les volgens de RIS methode. Hierin krijgen leerlingen te maken met een praktijkboek, verschillende deeltoetsen en hier wordt ook de voortgang bijgehouden. Zorg dat je ook als ouder weet wat deze lesmethode inhoudt! Lees hier verder over de RIS methode.

Ben jij 16 of 17 jaar oud?

Lessen kan vanaf 16,5! Vervolgens mag je vanaf je 17e het praktijkexamen afleggen. De overheid noemt deze regeling 2todrive. Als jij in deze leeftijdscategorie valt klik dan vooral op de link zodat je goed op de hoogte bent van de voorwaarden: 2todrive.

Theoriecursus of zelf leren?

Bij ons kan je kiezen tussen een cursus of zelf online leren. Omdat wij merkten dat veel leerlingen de theorie voor zich uit bleven schuiven hebben we de ouderwetse theoriecursus terug in het leven geroepen. Lees hier verder over de beide opties om te kiezen welke mogelijkheid het beste bij jou past: theoriecursus of zelf online mijn theorie leren?

Hoelang duurt de rijopleiding?

Wij zien dat gerenommeerde rijscholen in Nederland gemiddeld 50 a 60 uur rijles geven voordat een leerling is opgeleid tot het examenniveau. Uiteraard verschilt het aantal lessen van persoon tot persoon. Het toenemen van het gemiddeld aantal rijlessen heeft een aantal oorzaken zoals: hogere exameneisen zoals anticiperen en het opvangen van fouten van andere mensen, meer exameneisen zoals het rijden met navigatie en een toenemende verkeersdrukte. Een lokale examinator weet dit altijd mooi te verwoorden: vroeger verwachtte het CBR dat mensen konden rijden met een auto, tegenwoordig verwacht het CBR dat mensen kunnen autorijden.

Uitleg over het lespakket

Het lespakket dat wij hieronder aanbieden bevat de nodige korting vergeleken met wanneer je dezelfde onderdelen los zou afnemen.   

Het lespakket wordt in twee termijnen gefactureerd. De eerste termijn komt bij aanvang van de rijlessen, de tweede termijn komt nadat er 5 uur rijles is ingepland.

Onderdelen die niet in het lespakket zitten: theorie-examen, gezondheidsverklaring en rijlessen buiten het pakket. Als de uren uit het lespakket op zijn dan zijn er twee opties:

- Wij factureren de verreden uren achteraf per maand tegen het tarief van losse rijlessen.
- Je hoogt zelf vanuit onze app je tegoed op tegen een gereduceerd tarief, dit gaat per 5 of 10 uur. 


Startpakket auto

10 uur rijles 

Deeltoets 3 

Deeltoets 4 

Online theorie

RIS boek

Pakketprijs 
€ 1100,00

Los

60 minuten rijles
€ 61,00
5 uur rijles (alleen verkrijgbaar via onze app)
€ 295,00
10 uur rijles (alleen verkrijgbaar via onze app)
€ 575,00
RIS examen
€ 239,00
RIS toets
€ 239,00
RIS boek
€ 45,00
Theoriecursus 
€ 119,00
1000 online oefenvragen
€ 22,50
Faalangst examen
€ 295,00
BNOR examen
€ 269,00