Autorijles

Als autorijschool in Best onderscheiden wij ons op twee vlakken met overige rijscholen. Op de eerste plaats omdat wij altijd maatwerk leveren en ons aanpassen aan de wensen van de leerling. Bijvoorbeeld door de lengte van de rijlessen aan te passen als dit beter bij het concentratieniveau van de leerling past. Daarnaast hebben we het hoogste slagingspercentage voor het praktijkexamen van rijbewijs B in de regio. Om met trots het hoge slagingspercentage te waarborgen worden onze instructeurs continue bijgeschoold middels trainingen en cursussen. 

RIS methode

Wij geven les volgens de RIS methode. Voluit; Rijopleiding In Stappen. Benieuwd naar onze succesvolle lesmethode? Lees hier alles over de RIS methode

Verder behoort lessen met een automaat auto ook tot de mogelijkheden, hiervoor hanteren wij hetzelfde tarief als voor een schakel auto.

2todrive

Lessen vanaf 16,5! Ook wel 2todrive genoemd. In oktober 2017 liep het experiment van lessen met 16 jarige af. Het experiment is positief verlopen en de regeling wordt daarom definitief ingevoerd. Lees hier verder over 2todrive.

Theoriecursus

Aangezien wij na een paar lessen beginnen met het lezen van verkeersborden tijdens het rijden is het van belang dat leerlingen zo snel mogelijk starten met de theorie. Omdat wij merkten dat veel leerlingen de theorie voor zich uit bleven schuiven hebben we de ouderwetse theoriecursus terug in het leven geroepen. Deze hebben we echter wel in een modern jasje gestoken.

Lengte van de rijopleiding

Wij zien dat gerenommeerde rijscholen in Nederland gemiddeld ongeveer 50 uur aan rijles geven voordat een leerling is opgeleid tot het examenniveau. Uiteraard verschilt het aantal lessen van persoon tot persoon. Het toenemen van het gemiddeld aantal rijlessen heeft een aantal oorzaken zoals: hogere exameneisen zoals anticiperen en het opvangen van fouten van andere mensen, meer exameneisen zoals het rijden met navigatie en een toenemende verkeersdrukte. Een lokale examinator weet dit altijd mooi te verwoorden: vroeger verwachtte het CBR dat mensen konden rijden met een auto, tegenwoordig verwachten we dat mensen kunnen autorijden. 

Het lespakket dat wij hieronder aanbieden bevat de nodige korting vergeleken met wanneer je deze onderdelen los zou afnemen. Het is dus niet per definitie zo dat je bij het voltooien van het lespakket toe bent aan het praktijkexamen. Wij houden in het praktijkboek de voortgang bij dus deze is op ieder moment inzichtelijk. Daarnaast kan je ons uiteraard altijd vragen hoeveel lesuren wij denken dat jij nog nodig hebt.

Basispakket auto (3 termijnen)

Proefles (60 minuten)

30 uur rijles (waarvan 3 uur bestemd voor de deeltoets 1 en 2)

Deeltoets 1 en 2 (worden afgenomen tijdens een rijles)

Deeltoets 3 (TTT CBR)

Deeltoets 4 (praktijkexamen)

Theoriecursus of online theorie

RIS boek

Pakketprijs 
€ 2050,00

Los

Rijles (per 60 minuten)
€ 55,00
RIS examen
€ 235,00
RIS toets
€ 235,00
RIS boek
€ 45,00
Theoriecursus 
€ 120,00
Faalangst examen
€ 290,00
BNOR examen
€ 265,00