Autorijles

Als autorijschool in Best onderscheiden wij ons op twee vlakken met overige rijscholen. Op de eerste plaats omdat wij altijd maatwerk leveren en ons aanpassen aan de wensen van de leerling. Bijvoorbeeld door de lengte van de rijlessen aan te passen als dit beter bij het concentratieniveau van de leerling past. Daarnaast hebben we het hoogste slagingspercentage voor het praktijkexamen van rijbewijs B in de regio. Om met trots het hoge slagingspercentage te waarborgen worden onze instructeurs continue bijgeschoold middels trainingen en cursussen. 

RIS methode

Wij geven les volgens de RIS methode. Voluit; Rijopleiding In Stappen. Benieuwd naar onze succesvolle lesmethode? Klik hier voor meer informatie. 

Verder behoort lessen met een automaat auto ook tot de mogelijkheden, hiervoor hanteren wij hetzelfde tarief als voor een schakel auto.

2todrive

Lessen vanaf 16,5! Ook wel 2todrive genoemd. In oktober 2017 liep het experiment van lessen met 16 jarige af. Het experiment is positief verlopen en de regeling wordt daarom definitief ingevoerd. Momenteel is de nieuwe wetgeving echter nog niet rond en daarom is er een overgangsregeling van kracht. Meer weten over de exacte regelgeving van dit moment? Bekijk het hier.

Theoriecursus

Aangezien wij na een paar lessen beginnen met het lezen van verkeersborden tijdens het rijden is het van belang dat leerlingen zo snel mogelijk starten met de theorie. Omdat wij merkten dat veel leerlingen de theorie voor zich uit bleven schuiven hebben we de ouderwetse theoriecursus terug in het leven geroepen. Deze hebben we echter wel in een modern jasje gestoken. Meer informatie vind je hier.

Pakket

Proefles

30 uur rijles

Deeltoets 1 en 2 (worden afgenomen tijdens een rijles)

Deeltoets 3 (TTT CBR)

Deeltoets 4 (praktijkexamen)

Theoriecursus (inclusief theorieboek)

RIS boek

Pakketprijs
€ 1745,00

Los

Rijles (per 60 minuten)
€ 45,00
Examen
€ 220,00
RIS boek
€ 45,00
Theoriecursus (5 dagdelen)
€ 100,00